Program consultații oftalmologice

Dr. Bădăluța Irina

Marți: 14:00-16:00
Miercuri: 17:00-19:00
Joi: 10:00-12:00

Dr. Boricean George

Luni: 15:30-18:00

Contact:

Tel: 0744.369.166

Despre noi

Cu o tradiție de peste 25 de ani în montarea ochelarilor de vedere, societatea noastră vă oferă cele mai bune si avantajoase soluții pentru executarea ochelarului de vedere. Deasemena, oferim servicii de diagnosticare computerizată și oftalmologică, prin cabinetul nostru dotat cu aparatură de ultimă generație și o echipă de doctori oftalmologi și optometriști foarte apreciați și competenți.

 

De ce Eyesoptic este una din puținele societăți care oferă servicii in domeniul opticii medicale de peste 25 de ani?

  • Consiliere profesională, gasirea celor mai potrivite alegeri pentru fiecare persoană in parte la prețurile cele mai avantajoase.
  • Comercializarea ramelor si lentilelor de calitate, repararea și executarea lucrărilor in atelierul societății in 10-15 minute pe aparatura ultra performantă.
  • Societatea este vechi partener al celor mai prestigioși producatori de lentile: ZIESS,ESSILOR RODENSTOK, INTEROPTIK,motiv pentru care puteți beneficia de prețuri cu -10% la oricare tip de lentile ale partenerilor noștri și promoții oferite de aceștia .
  • Totodată aici gasiți o mare gamă de rame de ochelari: GIVENCHY, GUESS, ESCADA, FURLA, CALVIN KLEIN, GANT, POLICE, FILA, STING, RODENSTOK, etc.; ochelari de soare cu filtru POLARIZAT; soluții pentru întreținere și lentile de contact; accesorii pentru ochelari:șnururi, tocuri, lavete și soluții pentru curațarea lentilelor.

ATENȚIE!!

⇒ Nu toate lentilele de pe piața sunt de calitate! Materialul din care sunt turnate, tratamentele antireflex, heliomat pot fi achiziționate din surse îndoielnice, iar utilizarea lor pot dăuna grav ochilor dumneavoastră.

⇒ Apariția și dispariția rapidă a magazinelor de optică medicală cu oferte FOARTE ATRACTIVE au dus la maturizarea clienților care au înțeles că IEFTIN sau GRATUIT înseamna de multe ori ochelari și diagnostice proaste care pot deteriora ochii in mod ireversibil cu grave consecințe.

De aceea aveți nevoie de o firma serioasă în care să aveți încredere că veți beneficia de SERVICIUL CORECT LA PREȚUL CORECT LA CALITATEA CORECTĂ.

Vă așteptăm cu drag pentru a avea grijă de ochii dumneavostră.